Contactați-ne pentru mai multe informații
Mai mult de jumătate din clienții "Furnizare Energie S.R.L." din Moldova au decis să primească factură pe cale electronică.
Linia de asistență telefonică
+(373) 22 022 603
Poșta electronică
office@furnizare-energie.md
Orice întrebări?
Lasă datele de contact și vom lua legătura cu tine!

  Este absolut gratuit! Te vom contacta în 24 de ore.

  Datorită faptului că avem un personal calificat și experimentat în domeniul energetic, oferim clienților un suport sigur și bine pus la punct în orice timp.

  Susținem progresul și inovațiile, de aceea suntem gata să investim în cele mai noi și optime soluții tehnice pentru clienții noștri. Acum fiecare va fi în stare să-și aleagă furnizorul de energie electrică, care i se va potrivi mai bine.

   

  Despre Noi

  Odată cu liberalizarea pieței energiei electrice din Republica Moldova am întemeiat compania ”Furnizare Energie”, cu o echipă ambițioasă, care deține experiență vastă în domeniul energetic, pe fiecare membru al echipei unindu-ne același scop – să livrăm servicii de furnizare și consultanță în domeniul energetic la cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție sporită față de specificul fiecărui client.

  Grație profesionalismului de care dăm dovadă în activitatea noastră, am reușit, în ritm avansat, să contractăm un segment impunător de consumatori de energie electrică de la noi din țară, care, ulterior, au înregistrat economii în activitatea lor.

  Distrugînd stereotipul creat de-a lungul timpului, referitor la monopolizarea pieței de energie electrică pe segmentul de furnizare, astăzi suntem o alternativă reală și fiabilă pentru consumator. Tot noi suntem unicul furnizor din Republica Moldova, din a cărui volumul anual de energie furnizată, 25% este constituit din energie verde, iar pe viitor ne-am propus să creștem considerabil această cifră. 

  Copyright - 2024 created by Tagme