Furnizare Energie – 1 an de succes pe piața energetică!

Un an de activitate pe piața energetică nu e mult, însă Compania ”Furnizare Energie” a reușit mari performanțe într-un timp restrâns, datorită echipei de profesioniști și a pasiunii cu care-și îndeplinesc atribuțiile.

Astăzi avem potențialul de a concura cu cei mai puternici furnizori de energie electrică din Republica Moldova, cu o cotă de piață și un portofoliu semnificativ de clienți.

Avem peste 40 de companii care au conștientizat beneficiile schimbării furnizorului de energie electrică și au optat pentru economie de bani, suport, flexibilitate și progres.

Portofoliul nostru conține numele unora dintre cele mai mari companii de la noi, care au avut încredere în serviciile de calitate prestate de ”Furnizare Energie”.

Adoptând o politică riguroasă, ne prezentăm ca fiind conduși de câteva valori de bază: transparența, seriozitatea, stabilitatea și continuitatea, principii care ne-au ajutat să ne lansăm și să facem față concurenței, ajungând în rândul furnizorilor importanti pe piața energetică din Republica Moldova.